Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuulia design ky

Tuulia design on vuonna 2010 Minna-Tuulia Mäkipernaan perustama askartelu- ja käsityöalan yritys. Yrityksellä on kivijalkakauppa Kauhavalla sekä verkkokauppa www.tuuliadesign.fi.

Vuonna 2019 puhalsi uudet raikkaat tuulet ja Tuulia design uudistui. Hanna Keskinen, puualan artesaani ja käsityön monitaitaja, ryhtyi yritykseen toiseksi yrittäjäksi ja myymälä muutti reilusti suurempiin tiloihin. Tuotamme yhdessä runsain mitoin uutta sisältöä, kursseja ja tapahtumia. Pyrimme siihen, että jo vierailukin myymälässämme olisi inspiroiva elämys.

Tervetuloa tutustumaan!

MATERIAALIT, TYÖKALUT JA IDEAT

Tuulia design suunnittelee ja valmistaa tarvikepaketteja käsityön ja askartelun ja harrastajille. Myymälästä löydät tarvikepakettien lisäksi materiaaleja, työvälineitä sekä runsaaasti ideoita harrastukseesi.

KURSSIT
Järjestämme kädentaitokursseja tilauksesta ryhmille (mm. virkistyspäivät, polttarit, synttärit, pikkujoulut) sekä avoimena toimintana kenen tahansa tulla. Kursseja on niin aloittelijoille kuin kokeneemmille harrastajille, lapsille ja aikuisille. Tuulia designin viihtyisässä ryhmätyötilassa pääset tutustumaan kiinnostaviin materiaaleihin, tekniikoihin ja työkaluihin iloisessa seurassa. Tutustu kurssitarjontaamme Kurssit -sivulla.

SUUNNITTELETKO JUHLIA?
Tuulia design auttaa juhlien suunnittelussa aina kutsukorteista juhlien somistukseen saakka. Valmistamme henkilökohtaisesti suunniteltuja materiaaleja kutsukortteihin sekä juhlien somistukseen. Täytämme heliumpallot, myymälästä löydät mm. numero- ja sydänpallot.

KÄSITYÖMATKAT
Teemme käsityömatkoja Viroon omalla konseptillamme. Tuulia design myös vastaanottaa ryhmämatkalaisia Kauhavalla ja tarjoaa kiinnostavaa käsityöohjelmaa yhteistyössä paikallisten käsityöyritysten kanssa.