Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yritys

web_ulkoa_1.jpgweb_aiaalta_2.jpg

Aukiloajat:
Ma-Pe klo 10-17
Heinäkuussa viikonloppuisin suljettu.

web_ikkunalta.jpg

minna-tuulia_makipernaa.jpeg

vasikka_ja_emo.jpeg

kreikkalainen_lahi_pysty.jpeg

niskahieronta.jpeg

Iloa kädentaidoista

Tuulia design on vuonna 2010 perustettu "one man band" eli yhden naisen käsityöyritys. Useamman vuoden mielessä muhinut ajatus ei antanut rauhaa ennen kuin siihen antautui täydellä sydämellä. Näin elämän mittaisesta harrastuksesta tuli työ ja päivittäinen iloni.

Tuulia design valmistaa ja myy käsityön, askartelun ja sisustuksen harrastajille tarvikepaketteja, materiaaleja sekä valmistuotteita. Yrityksen verkkokauppa ja ideasivusto on avattu elokuussa 2011.

Käsityöunelmia uudessa myymälässä

Heinäkuussa 2012 avautui myymälä/työhuone Kauhavalle Kauppakeskus Vallesmanniin. Työksi muuttunut harrastus vaati jo omat tilat.

Järjestän ryhmille 1-2 illan lyhytkursseja. Kurssejani on myös Järvilakeuden kansalaisopiston ohjelmassa. Jos kaipaatte ystävien kanssa hauskaa iltaa kädentaitojen parissa niin soita ihmeessä. Katsotaan mitä kivaa keksitään!

Myymälästä löydät tarvikepaketteja, materiaaleja ja työvälineitä mm. korttiaskarteluun, huovutukseen, korujen valmistukseen, rautalankatöihin, askarteluun ja virkkaukseen.

Luomuelämää

Tällainen kaupungissa kasvanut tekee varmasti elämänmittaisen matkan ennen kuin emännäksi itseänsä voi tunnistaa. Kasvatamme luomunaudanlihaa ja maatilan arki rytmittää elämäämme, tarjoaa elämyksiä ja välillä vähän villin lännen meininkiäkin.

Markkinointi- ja valokuvauspalveluja

Ennen yrittäjyyttä olen työskennellyt erilaisissa myyntiin ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä Härmän Kylpylässä. Tuulia designin toiminimen alla teen myös lehtimainoksia, esitteitä, käyntikortteja, julisteita, levynkansia, lahjakortteja ym.

Valokuvaus on ollut pitkäaikainen harrastukseni ja verraton apu markkinoinnin eri tarpeisiin. Luonnollisesti tämän sivuston kuvat ovat omiani. Tuotekuvaus on lähellä sydäntäni, mutta teen myös henkilö- ja juhlakuvauksia. Valokuvauspalveluja tarjoan siis harrastuspohjalta ja sen mukaan työtäni hinnoitellen. Työn jälkeä voi oman sivustoni lisäksi katsella osoitteissa:

www.tultajatarinaa.fi

www.saunamaestro.fi

www.zenergia.fi

www.kmv-tilitaito.fi

www.puukkofestivaalit.fi

http://www.harmankylpyla.fi/kuvagalleria