Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Käsityö- ja Kirppismatkat Viroon

Olemme peruneet kesän 2020 matkat korona viruksen aiheuttamien riskien vuoksi. Tällaista hyvän mielen seikkailua ei voi järjestää vallitsevissa olosuhteissa. Tehdään huolettomampi ja kaksinverroin upeampi elämysretki kesällä 2021!

Jos olet jo ilmoittautunut kesän 2020 matkalle, olemme sinuun piakkoin yhteydessä. Mitään kuluja ei varauksesta aiheudu.

Lähde mukaan iloiselle Käsityö- ja kirppisreissulle Viroon!

Jos tykkäät käsitöistä, etsiä aarteita kirppiksiltä, fiilistellä vanhan kaupungin kujilla, nauttia toinen toistaan viihtyisämmistä ravintoloista tai ihan vain pötköttää rannalla - Tämä on sun reissu!

Varaudu seikkailuun!
Majoitumme Tallinnassa Radisson Meriton kylpylähotelliin (1 yö) vanhan kaupungin kupeeseen ja tutustumme Tallinnan kiehtoviin askartelu- ja käsityökohteisiin. Pärnussa asumme viihtyisässä Hotelli Kurgo Villassa (3 yötä) ja vierailemme useissa käsityö- ja kirppiskohteissa. Heinäkuun matkalla runsaasti ohjelmaa tarjoaa keskiaikaiset Hansapäivät ja elokuussa taas käsityöläisten Kiltapäivät.

Vietämme iloista Kässäiltaa hotellin terassilla ja nautimme KässäPiknikistä Pärnun upealla rannalla. Ja aina voi tulla eteen jotain
niin kiehtovaa, että haluamme lisätä sen ohjelmaan matkalla. Kun liikumme omalla bussilla, on kaikki mahdollista.

Paluumatkalla pysähdymme vielä Tallinnassa Telliskiven luovan alan yrittäjien keskukseen.

Katso tarkempi matkaohjelma ja hinnat alla olevista linkeistä.