Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Juhlat tulossa? Olemme apunasi!Olemme Juhlamaailman Juhlapiste.

Käytössäsi on koko juhlamaailman valikoima osoitteessa www.juhlamaailma.fi . Tee tilauksesi verkossa ja valitse toimitustavaksi nouto myymälästämme Kauhavalta. Muista valita pallojen täyttö, mikäli haluat että täytämme ilmapallot heliumilla.

Meiltä saat heti mukaan mm. numeropallot, jotka täytämme halutessasi.

Juhlien tunnelma alkaa kutsukortista.

Suunnittellaan kutsut yhdessä toiveidesi ja juhliesi teeman mukaan! Tarvittaessa teemme yksilölliset printit ja keräämme pakettiin tarvikkeet joista voit tehdä persoonalliset kutsut juhliinne. Tai miten olisi kutsutalkoot mukavalla porukalla myymälässämme?

Somistuksella tuot juhliin tunnelmaa.

Onko juhlien punainen (tai ehkäpä kultainen) lanka hukassa? Näyttävillä ja edullisilla somisteilla isokin tila saadaan juhlavaksi ja pienet yksityiskohdat viimeistelevät tilan.

Meiltä löytyy apu somistuksen suunnitteluun ja totetutukseen.

Vuokrattavat somisteet helpottavat juhlien järjestämistä.

- Karkkibuffet: Vuokraamme unikkia muunneltavaa karkkipuffet -astiastoa, joka somistetaan teidän juhlienne teemaan sopivaksi.

- Photobooth: Omatoiminen kuvauspiste on hauska osa juhlien ohelmaa ja sopii niin häihin kuin pikkujouluihinkin. Vuokraamme erilaisia kuvaustaustoja somisteineen sekä matkalaukullista rekvisiittaa.

Yhdessä valmistelukin on jo juhlaa!

Askarteluhuoneellamme Kauhavalla voitte vaikka kaasojen kanssa toteuttaa osan juhlavalmisteluista samalla yhdessä viihtyen. Älä suotta jää yksin kutsukorttein ja koristeluiden kanssa!

Ohjattuja askartelutuokioita ryhmille

Askartelu- tai käsityötuokio on myös mukava ohjelma esim. kässäihmisen polttareihin tai lasten synttäreille.

Soita ja suunnitellaan yhdessä mukavat juhlat!