Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tulevat työpajat ja tapahtumat:

Haluaisitko osata maalata kukkia esim. kortteihin? Aina ei tarvitse olla mestari kuvataiteilija, sillä konstit on monet. Opetellaan piirtämään ja maalaamaan akvarelli- ja akryyliväreillä erilaisia kukkia. Kokeillaan myös luonnon kasveista uutettuja värejä.

Työpajamaksu 20 €. Ilmoittautumiset: info@tuuliadesign.fi

Sidotaan A5 muistivihko tai 2 kpl korttikoon vihkoja. Valittavanasi on kolme erilaista japanilaista ommelta ja runsaasti erilaisia materiaaleja, kuvia ja tekstitägejä kansien koristeluun. Työpajamaksu 15 €.
Nonstop työpaja. Ei vaadi ilmoittautumista.

Menneet tapahtumat:

Kesäinen Craft Camp Kauhava 16.-18.7.2024

Tervetuloa ainutlaatuiselle Luovuudenleirille. Tällä leirillä lumoudutaan luonnosta kokonaiset kolme päivää. Sinun ei tarvitse olla harrastaja tai tekniikoiden osaaja tullessasi, utelias ja avoin mieli riittää. Yhdessä tutustumme taidetyöskentelyjen kautta eri materiaaleihin ja tekniikoihin, joilla saat omaan luovaan tekemiseen uusia ulottuvuuksia. Kesä tulee askartelupöydälle ja käytämme työskentelyissä paljon luonnon materiaaleja. Inspiraatiota ja luovuutta herätellään kaikin aistein, omaa kehoa ja mieltä kuunnellen.

Työpajoissa mm.

Minun käteni, minun sydämeni Herätellään omia ajatuksia sekä kehoa ja laskeudutaan luovuuden lähteille.

Omilla jäljillä -taidetyöskentely. Omaan kuvaan pohjautuva A3-kokoinen teos, jossa pohditaan millaisen jäljen jätämme nyt ja tulevaisuudessa. Käytämme omaa kädenjälkeä osana prosessia. Tutustutaan samalla erilaisiin tekniikoihin, maaleihin ja massoihin.

Ihanasti liemessä. Keitellään väriliemet luonnon raaka-aineista, joita käytetään mm. paperin värjäämisessä.

Paperibileet! Valmistetaan itse paperia, värjätään ja somistetaan sitä mm. kukan terälehdillä.

Kukkapaja Ikuistetaan luonnon kukkia omiin töihin vasaroimalla, mankeloiden ja luonnonväreillä maalaillen.

Maailmani -taidetyöskentely. Miltä näyttää minun Kotimaa, Työmaa ja onko kartallani Unelmaa? Arvostetaan elettyä elämää ja annetaan tilaa unelmille kuvataiteen keinoin. Tehdään sekatekniikkatyönä Minun Maailmani -kartta.

Uniikit printit -gellipainanta. Tutustutaan yksinkertaisiin keinoihin tehdä kiehtovia kuviopapereita gellilevyillä. Käytämme myös kasveja, luonnon omia leimasimia. Printtejä käytetään myöhemmissä taidetyöskentelyissä.

Japanilainen muistivihon sidonta. Sidotaan kaunis muistivihko käyttäen itsetehtyjä papereita ja taidetyöpajoissa tehtyjä printtejä.

Maalauskonsertti. Ihana kesäilta ja haitarimusiikki on inspiraationa taidepäiväkirjan aukeaman maalauksessa.

Hiomme vielä ohjelman yksityiskohtia. Osa ohjelmasta tapahtuu pienryhmissä. Päivät sisältävät myös moniaistillista virittäytymistä sekä ihan vapaata työskentelyä. Jätämme myös tilaa pienille yllätyksille...

Katso tarkemmat tiedot ja osta leiripaikka täältä.

Haluaisitko osata tehdä kukkia esim. kortteihin? Aina ei tarvitse olla mestari kuvataiteilija, sillä konstit on monet. Opetellaan piirtämään ja maalaamaan akvarelli- ja akryyliväreillä erilaisia kukkia. Työpajamaksu 20 €. Ilmoittautumiset: info@tuuliadesign.fi

Saippuanteko on puhdasta lystinpitoa! Saippuat maustetaan
luonnonraaka-aineilla ja kukilla. Ei haastavan lipeän kanssa
puuhastelua vaan saippuat ovat jäähdyttyään heti valmiita käyttöön. Työpajamaksu 20 €.
Ilmoittautumiset: info@tuuliadesign.fi
Sidotaan A5 muistivihko tai 2 kpl korttikoon vihkoja. Valittavanasi on kolme erilaista japanilaista ommelta ja runsaasti eilaisia materiaaleja, kuvia ja tekstitägejä kansien koristeluun. Työpajamaksu 15 €.
Nonstop työpaja. Ei vaadi ilmoittautumista.
Maalaa, roiski, leikkaa, revi ja kuuntele mitä sydän kuiskii.
Nautimme päivästä taidepäiväkirjojen maailmassa. Pääset
kokeilemaan erilaisia tekniikoita teematehtävien kautta.
Ota mukaan vanha kirja, muut materiaalit ja työvälineet on täällä. Työpajamaksu 25 €.
Ilmoittautumiset: info@tuuliadesign.fi

Kauhavan Kädentaitoviikko 10.-16.6.2024

Kauhavan Kädentaitoviikkoa vietetään 10.–16.6.2024. Kesän monipuolisimmassa kädentaidon tapahtumassa on lähes sata erilaista työpajaa, kurssia, työnäytöstä, näyttelyä sekä kulttuuriesitystä.

Kädentaitoviikolta löytyy jokaiselle kiinnostavaa ohjelmaa. Pääset kokeilemaan uusia harrastuksia, syventämään osaamista tai viihtymään työnäytösten ja kulttuurin pariin.
Ohjelmassa mm. lasten käsityöleiri, taidepäiväkirjojen tekoa, kudontaa sekä puukonheiton SM-kilpailut.

Tutustu koko ohjelmaan täältä.


Kauhavas Hantverksvecka går av stapeln 10.-16.6.2024. I sommarens mångsidigaste hantverksevenemang ingår nästan hundra olika workshops, kurser, arbetsvisningar, utställningar och kulturframträdanden.

Det finns intressant program för alla på hantverksveckan. Du kan prova på en ny hobby, fördjupa ditt kunnande eller trivas bland teknikvisningar och kultur. I programmet ingår bl.a. hantverksläger för barn, skapande av konstdagböcker, stickning och FM i knivkastning. Du kan bekanta dig med hela programmet här.

Korupaja 25.5. klo 10-14

Non Stop Korupaja, tule silloin kun sinulle sopii. Ryhmätyötilaan on katettuna runsas korubuffet puuhelmiä, lasihelmiä, vanerikuvioita, amuletteja, jne. Voit tehdä buffetin antimista korvakoruja, rannekoruja ja kaulakoruja.

Materiaalimaksu.

Maalauskonsertti Ke 24.4. klo 18.00 Kahvila Hanna-täti, Kauhava

Tule nauttimaan Jari Lehtosen akustisesta kitaraesityksestä ja inspiroitumaan musiikista! Maalauskonsertissa ei mitään erityisosaamista tarvita - utelias ja rento asenne riittää. Kitaramusiikki houkuttelee luovuutta esiin eri tunnelmilla aina Andalucialaisesta flamencosta Argentiinalaiseen tangoon. Nautitaan herkulliset leivoskahvit, antaudutaan musiikin vietäviksi ja katsotaan mitä maalauspohjalle syntyy. Koetaan yhdessä ihana elämysten ilta!

Hinta 15 €/hlö
Sisältää akustisen kitarakonsertin ja maalausvälineet. Leivoskahvit lisämaksusta oman maun mukaan.
Varaa paikka täältä: Kauhavan kaupunki

Tapahtuman järjestää yhteistyössä: Kauhavan kaupunki, Tuulia design ja Kahvila-Konditoria Hanna-täti

Taidepäiväkirja -työpaja La 20.4. klo 10-14

Tule mukaan taidepäiväkirjojen maailmaan!

Päivän aikana tehdään harjoituksia, joissa tutustutaan erilaisiin materiaaleihin ja tekniikoihin sekä sommitteluun. Sinulla on käytössäsi meidän pelit ja rensselit, maalit, mankelit, pitsit, kohoaineet, leimasimet, sapluunat - saat tarvittaessa opastuksen kädestä pitäen.

Sopii niin aloittelijalle, kuin jo harrastuksen aloittaneelle. Ota mukaan vanha kirja.


Hinta 25€
Ilmoittaudu: info@tuuliadesign.fi

Keväiset Kässämessut netissä 12.-14.4.2024

Olemme mukana Keväiset kässämessut netissä -tapahtumassa. Luvassa on messutarjouksia, arvontaa, uutuuksia ja monenlaista virtuaalista ohjelmaa. Liity messuhalliin Facebookissa.

Ohjelmaa on myös Tuulia designin Facebook -sivulla, joten ota seurantaan sekin.


Ohjelmista jää myös tallenne, löydät tallenteet Kässämessut netissä Facebook -sivulta Videot -otsikon alta.

Lähtisitkö Taidetreffeille itsesi kanssa?

Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai taideosaamista. Utelias mieli riittää. Kohtaamistaide perustuu japanilaisen Clinical Art:n kehittämään metodiin, jossa keskiössä on arvostava kohtaaminen taiteen äärellä, ryhmän kesken sekäitsensä kanssa. Nautimme kaikilla aisteilla estetiikasta ja työskentelytapojen yllätyksellisyydestä. Etenemme ohjatusti selkeissä työvaiheissa, jotta sinä saat rauhoittua nauttimaan omasta luovuudestasi.

Opiskelen Kohtaamistaiteen ohjaajaksi ja tämä koeryhmän prosessi on osa opintojen lopputyötä.

Kokoontumiset: keskiviikkoisin klo 10-15
6.3., 13.6., 20.3. ja 27.3.2024
Taidepäivä sisältää kaksi työpajaa ja välissä eväs/lounastauon.
Ryhmään mahtuu 6 henkilöä.
Materiaalimaksu: 50 €
Osallistuminen edellyttää sitoutumista koko prosessiin
(4 päivää)
Paikka: Tuulia design, Kauhava
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Minna Mäkipernaa, puh. 050 4968 279
info@tuuliadesign.fi

La 9.3. klo 10-13 Taidepäväkirja -kurssi

Sukella kiehtovaan taidepäiväkirjojen maailmaan. Tehdään harjoituksia joissa tutustutaan erilaisiin materiaaleihin ja tekniikoihin, käytössäsi on mahtava työvälineiden ja materiaalien kirjo. Voit myös työstää vapaasti omaa päiväkirjaasi. Ota mukaan vanha kirja.

Hinta 25€
Ilmoittaudu: info@tuuliadesign.fi

Hiihtoloman työpajat

Ke 28.2. POMPOM PUPUPAJA klo 11-15
Askarrellaan pehmoisia pompom pupuja. Alle kouluikäiset vanhemman seurassa. Nonstop työpaja. Hinta: 10 €

Pe 1.3. KORUPAJA, klo 11-15
Askarrellaan korviksia, kaula- ja rannekoruja herkullisen helmibuffetin aineksista, jossa on mm. helmiä, vanerikuvioita ja amuletteja. Alle kouluikäiset vanhemman seurassa. Nonstop työpaja. Hinta 10 €.

La 2.3. TAIDEPÄIVÄKIRJOJEN ABC, klo 10-13
Pulahda kiehtovaan taidepäiväkirjojen maailmaan. Opastamme sinut materiaalien ja tekniikoiden kanssa alkuun omassa ilmaisussasi. Ota mukaan vanha kirja. Hinta 25€. Ilmoittaudu: info@tuuliadesign.fi

Craft Camp Kauhava 10.-11.2. ja 17.-18.2.

Elokuun Craft Camp tuli täyteen eikä tiloihin valitettavasti mahdu isompaa porukkaa, joten järjestämme helmikuussa kaksi leiriä! Molemmat leirit ovat sisällöltään samanlaisia.

Tervetuloa ainutlaatuiselle Luovuudenleirille. Sinun ei tarvitse olla harrastaja tai minkään tekniikan osaaja tullessasi, utelias mieli ja kiinnostus riittää. Yhdessä tutustumme taidetyöskentelyn kautta eri materiaaleihin ja tekniikoihin, joilla saat omaan luovaan tekemiseen uusia ulottuvuuksia. Inspiraatiota ja luovuutta herätellään kaikin aistein, omaa kehoa ja mieltä kuunnellen.


Työpajoissa mm.
Sydämeni ovi -taidetyöskentely. Mille haluaisit avata oven elämässäsi? Annetaan tilaa unelmille ja omalle kasvulle kuvataiteen keinoin. Jospa universumi kuuleekin ja energiat alkavat liikkua hyvään suuntaan. 2-osainen työpaja, joka jatkuu sunnuntaina.

Massojen mystinen maailma. Mitä käytetään mihin ja miksi? Tehdään sekatekniikalla koristeellinen kuviopaperiarkki, joka jatkojalostetaan korteiksi tai taidepäiväkirjaan sivuksi, samalla erilaisiin massoihin tutustuen.

Uniikit printit -gellipainanta. Tutustutaan yksinkertaisiin keinoihin tehdä kiehtovia kuviopapereita gellilevyillä. Printtejä käytetään leirin taidetyöskentelyissä.

Japanilainen kirjan sidonta. Sidotaan kaunis muistivihko käyttäen erilaisia papereita ja taidetyöpajoissa tehtyjä printtejä.

Hiomme vielä ohjelman yksityiskohtia. Päivät sisältävät em. taidepajojen lisäksi moniaistillista virittäytymistä sekä vapaata omaa työskentelyä. Jätämme myös tilaa pienille yllätyksille...

Osta paikkasi leiriltä verkkokaupasta.


Taidepäiväkirja työpajat La 13.1. ja La 20.1 klo 11-14

Onko sun elämä täynnä kirkkaita värejä vai ootko enemmän sellanen maanläheisten sävyjen ystävä? Taidepäiväkurssilla maalataan, roiskitaan, sutataan, leikataan ja revitään. Katsotaan, mitä sieltä mielen syövereistä nouseekaan. Kurssi sopii niin aloittelijalle kuin jo harrastaneelle, rohkeasti mukaan vaan!

Sinulla on käytössäsi meidän pelit ja rensselit, maalit, mankelit,
pitsit, kohoaineet, leimasimet, sapluunat - saat tarvittaessa opastuksen kädestä pitäen.

Hinta: 20 €
Ilmoittautumiset: info@tuuliadesign.fi

Jouluiset Kässämessut Netissä 1.-3.12.

Olemme mukana Jouluiset kässämessut netissä -tapahtumassa. Luvassa on messutarjouksia, arvontaa, uutuuksia ja monenlaista virtuaalista ohjelmaa. Liity messuhalliin Facebookissa.

Ohjelmaa on myös Tuulia designin Facebook -sivulla, joten ota seurantaan sekin.


Ohjelmista jää myös tallenne, löydät tallenteet Kässämessut netissä Facebook -sivulta Videot -otsikon alta.

Suomen Kädentaidot -messut 17.-19.11.2023

Olemme mukana Suomen Kädentaidot -messuilla 17.-19.11.2023. Meidät löydät Käsityökaupunki Kauhavan yhteisosastolta heti C-hallin sisäänkäynnin tuntumasta.

Ihan koko valikoima ei messuosastolle mitenkään mahdu, joten voit halutessasi tehdä tilauksen verkkokaupassa ja valita toimitustavaksi "nouto messuilta". Avaamme tämän toimitustavan muutama viikko ennen messuja.

Oulun kädentaitomessut 14.-15.10.2023

Olemme mukana Oulun kädentaitomessuilla Ouluhallissa 14.-15.10.2023. Meidät löydät osastolta 21/3.

Ihan koko valikoima ei messuosastolle mitenkään mahdu, joten voit halutessasi tehdä tilauksen verkkokaupassa ja valita toimitustavaksi "nouto messuilta".

Seinäjoen käsityömessut 6.-8.10.2023

Olemme mukana Seinäjoen käsityömessuilla 6.-8.10.2023 Seinäjoki Areenalla. Meidät löydät Käsityökaupunki Kauhavan yhteisosastolta B2 heti Kirkkokadun puoleisen sisäänkäynnin vierestä.

Ihan koko valikoima ei messuosastolle mitenkään mahdu, joten voit halutessasi tehdä tilauksen verkkokaupassa ja valita toimitustavaksi "nouto messuilta".

Kässämessut netissä 8.-10.9.

Olemme mukanaSyksyiset kässämessut netissä -tapahtumassa. Luvassa on messutarjouksia, arvontaa, uutuuksia ja monenlaista virtuaalista ohjelmaa. Liity messuhalliin Facebookissa.

Ohjelmaa on myös Tuulia designin Facebook -sivulla, joten ota seurantaan sekin.