Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tule mukaan käsityö- ja kirppismatkalle!

Tuulia design järjestää käsityö- ja kirppismatkoja Pärnuun ja jäljellä on vielä yksi matka kesälle 2019! Meillä on mukana oma bussi koko matkan ajan ja maailman paras kuljettaja! Vierailemme useilla kirpputoreilla ja käsityökohteissa, vietämme Kässäiltaa hotellilla tai sään salliessa rannalla Kässäpiknikin merkeissä. Elokuun matka osuu Kiltapäivien aikaan, jolloin käsityöläiset valtaavat kaupungin. Luvassa on iloista, samanhenkistä seuraa ja paljon mielenkiintoista nähtävää!
Varaa paikkasi pian, elokuun matkalle on vielä muutamille tilaa!


Brushlettering -kurssi elokuussa

BRUSH LETTERING -kurssi
keskiviikkona 14.8, klo 17.30-20.00
Ohjaaja: Marika Koskimäki-Ketelä

Oletko aina halunnut kirjoittaa kauniisti kalentereihin tai muistamisiin ja kortteihin?
Nyt sinulla on mahdollisuus oppia Marika Koskimäen opastuksella brush lettering/modernin kalligrafian perusteita helposti, sivellin-tusseilla. Tehokkaalla kurssilla opimme käyttämään värikkäitä sivellintekstaustusseja ja tekstaamaan niillä kauniisti kirjaimia, tekstejä ja lennokkaita yksittäisiä lauseita. Kurssin aikana pääset kokeilemaan useampia erilaisia sivellintusseja, kyniä ja mm. metallihohtovärejä tummalle paperille.

Kurssilla tutustumme eri tyyppisiin tusseihin ja käymme läpi kirjainten perusvedot. Opit kaikki kirjaimet ja aakkoston perusteet, pienet ja isot kirjaimet. Teemme kirjaimia aluksi yksinkertaisesti ja perusasioiden jälkeen kokeilemme lisätä kirjaimiin niitä ihania koukeroita, varjoja ja yksityiskohtia, lisäksi tekstaamme sanoja ja lauseita sekä saamme kirjaimet "hyppimään". Sivellintusseilla on helppo aloittaa Calligrafiaharrastus ja värejä löytyy laidasta laitaan.

Kurssin hintaan 40 € sisältyy kaikki kurssilla käytettävä materiaali
ja nämä kaikki saat mukaasi päivän päättyessä:
- opetus- ja aakkosmonisteet
- 2 eriväristä/eri tyylistä sivellintussia
- harjoituspaperit koko päiväksi ja ylikin
- värien sekoituslaatan
- mustan paperiarkin, metallihohtoväreillä tekstaamiseen

Ilmoittautumiset: info@tuuliadesign.fi tai 050 4968 279

Ps. Kurssilla on Suomen Taidetarvike esittelemässä ja myymässä erilaisia kalligrafia- ja tekstaustarvikkeita, tusseja ja kyniä.