Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tulevat kurssit ja tapahtumat

Kauhavan Kädentaitoviikko 13.-18.6.2022

Kauhavan Kädentaitoviikko tarjoaa harrastajille ja kädentaidoista kiinnostuneille mielenkiintoisen kattauksen kursseja, työpajoja, työnäytöksiä ja kulttuuriohjelmaa.

Löydät koko viikon ohjelman täältä:
https://www.kauhava.fi/kadentaitoviikko

Ilmaisia myyntipaikkoja Tuulia designin pihassa!
Perjantaina klo 15 -> ja lauantaina klo 10-14 voit tulla ilmaiseksi myymään tuotteitasi Tuulia designin pihaan. Tarvitset oman myyntipöydän ja muut rakenteet. Lisätiedot ja ilmoittautumiset info@tuuliadesign.fi

Tuulia designin ohjelma

Maanantai

klo 11-17 Makramee-paja - Tervetuloa opettelemaan makrameen perussolmuja. Maksu tarvikepaketin mukaan, esim. amppeli (12,90 €), makramee-hylly (32,90 €) tai höyhenkorvikset (4,90 €).

klo 11-17 Mehiläisvahakynttilät - Mehiläisvahalevyistä teet kauniit kynttilät hetkessä. Kynttilät 10 € / 4 kpl.

Tiistai

klo 11-17 Saippuat & Jalkakylpypommit
Valmistetaan erilaisia saippuoita ja jalkakylpypommeja ja maustetaan ne toinen
toistaan ihanimmilla luonnon raaka-aineilla, kuivakukilla ja eteerisillä
tuoksuilla.
Saippuanvalmistus 20 €/ 8 kpl.
Jalkakylpypommit 14,90 €/ 20 kpl.

Keskiviikko

klo 11-13 Nikkaroi linnunpönttö - Maalaa ja tuunaa tintille uniikki koti. Materiaalimaksu 20 €.

klo 14-17 Kesäkukkakortit – Vasaroidaan kukkia vesiväripaperille ja askarrellaan niistä kortteja. Materiaalimaksu 10 €/3 korttia.

Torstai

Tekstiilin uusi elämä

klo 11-13 Kankaanpainantaa - Uudista paita, kassi, mekko, keittiöpyyhe tai muu tekstiili hauskoilla printeillä. Tehdään kaivonkansiprinttejä, painetaan perunalla,
hedelmillä ja vaikka millä! Työpajamaksu 10 €.

klo 14-17 Decoupage -tekniikkaa Ota mukaan puhtaat tennarit, lippis, meikkipussi tms. Kuvioidaan ne serveteillä ja decoupage-tekniikalla. Työpajamaksu 10 €.

Perjantai

Tuunaa tavarasi

klo 11-15 Soodamaalaus - Tutustu soodamaalaukseen Tuulia designin työpajassa. 5 €/tavara. Sis. maalin, ruokasoodan ja työvälineiden käytön.

klo 15-23 Kässäkylä Tuulia designin pihassa
· Artesaanien myyntikojuja; taidetta, käsitöitä ja herkkuja
· Kesäkorujen askartelua, materiaalimaksu, Tuulia Design.
· Pintyplus-tuunausteltta. Ota mukaan taulunkehys tai muu pienesine ja uudista se kalkkispraymaalilla. Ilmainen.
· Kangasriehan kesäkiertue, kankaiden Popup myynti.
· Tauluja ja kankaita: design Leena Rissa
· Soodamaalaus - Tutustu soodamaalaukseen, 5 €/tavara. Sis. maalin, ruokasoodan ja työvälineiden käytön.

klo 18-24 Käsityö Yökerho
Pois turha pönötys! Tervetuloa Tuulia designiin ja sen pihapiiriin viihtymään työpajoissa käsitöiden, askartelun, ja taiteen parissa Mocktailbaarin, herkkujen ja musiikin siivittämänä. Tule tutustumaan käsityöläisten myyntipöytiin ja viihtymään iloisessa seurassa yöttömään yöhön saakka. Alueelle vapaa pääsy.

Yökerhoon myydään työpajalippuja sekä rannekkeita, joilla pääset osallistumaan jokaiseen työpajaan, saat Liisan kojusta ruokatarjoilun ja Moctailbaarissa on piikki auki koko illan!

Varaa VIP -rannekkeesi etukäteen info@tuuliadesign.fi

Yökerhon työpajat:
Mehiläisvahakynttilät, soodamaalaus (ota oma esine!), korupaja, kukkakorttien vasarointi ja kankaanpainanta perunalla. Tarkempaa tietoa työpajoista tulossa aivan kohta!

Lauantai

klo 10-15 Komian tähäre – kesäkorut - Askartele tarvikepaketista tai herkullisen Helmibuffetin valikoimasta itsellesi tai lahjaksi näyttävät kesäkorut. Materiaalimaksu; rannekoru 5 €, kaulakoru 7 €, korvakorut 5 €.


klo 10-15 Tuunaa tavarasi – Pintyplus maalausteltta on Tuulia designin pihassa. Ota mukaan taulunkehys, kynttilänjalat tai muu pienesine ja suhauta se kalkkispraymaalilla uuteen kuosiin. Ilmainen.

Menneet tapahtumat:

Jyväskylän Kädentaitomessut 2.-3.4.2022

Olemme mukana Jyväskylän Kädentaitomessuilla 2.-3.4.2022 Jyväskylän Paviljongissa. Osastomme on C22/3 ja sijaisee aivan taitokahvilan läheisyydessä.

Lisätietoa messuista löydät täältä.

Koska koko myymälä ei mitenkään mahdu messuille mukaan, voit halutessasi tehdä tilauksen verkkokaupassa ja valita "Nouto Jyväskylän messuilta" jolloin keräämme tilauksesi messuille mukaan. Tämä vaihtoehto avataan verkkokauppaan lähempänä messuja.

Keväiset kässämessut netissä 11.-13.3.2022

Olemme mukana Keväiset kässämessut netissä -tapahtumassa. Luvassa on messutarjouksia, arvontaa, uutuuksia ja monenlaista virtuaalista ohjelmaa.

Liity messuhalliin Facebookissa.

Ohjelmaa on myös Tuulia designin Facebook -sivulla, joten ota seurantaan sekin.