Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tule mukaan kesäreissullemme!

Tervetuloa kursseille ja Luovan Lauantain työpajoihin!

9.3. KOKEILLAAN KORKKIA!, klo 11-14
Ommellaan muodikkaasta korkkikankaasta kaksi eri korkkikangastyötä kuten meikkipussi/penaali/juhlarusetti (em. valitaan yksi) sekä pieni olkalaukku. Kurssi sopii myös vähän ompelua harrastaneille. Kurssimaksu 10 € + tarvikemaksu 20 €

Ilmoittautuminen Järvilakeuden kansalaisopistoon 6.3. mennessä. Kurssinumero 1198302.

ke 20.3. NAHKAPAPERISTA LAUKKU, KLO 18-20.30
Ommellaan nahkapaperista shopperi, kännykkälaukku tai pussukka. Sopii myös vähemmän ompelua harrastaneille.
Hinta 29 €/shopperi, 15 €/kännykkälaukku, 10 €/pussukka, kurssimaksu 10€.

Ilmoittautuminen Järvilakeuden kansalaisopistoon.


to 11.4. MAKRAMEILTA 1/2, KLO 18-20.30
Opetellaan makrameen perussolmuja erilaisia makrametöitä tehden, esim. höyhenet, avaimenperät, korut, miniryiyt ja isot seinävaatteet. Voit osallistua vain toiseen iltaan tai molempiin. Tarvikemaksu materiaalien mukaan 5-20€.


la 13.4. LUOVA LAUANTAI: pupupaja
NonStop -työpaja klo 10-14. Tehdään puuhelmipupuja ja pompom -pupuja. Varaa aikaa 0,5h/tuote.
Tarvikemaksu 3-5€ riippuen pupun koosta.


ma 15.4. MAKRAMEILTA 2/2, KLO 18-20.30
Opetellaan makrameen perussolmuja erilaisia makrametöitä tehden, esim. höyhenet, avaimenperät, korut, miniryiyt ja isot seinävaatteet. Voit osallistua vain toiseen iltaan tai molempiin. Tarvikemaksu materiaalien mukaan 5-20€.


la 20.4. LUOVA LAUANTAI:
NonStop -työpaja klo 10-14.


to 9.5. KORUPAJA, KLO 17-19

Korupajassa voit askarrella kokonaisen korusetin (kaulakoru, rannekoru ja korvikset) vaikka äitienpäivälahjaksi. Kurssin hintaan kuuluu laaja valikoima korumateriaaleja, joista saat vapaasti valita. Myös avainkaulanauhan tai laukkukorujen teko onnistuu. Tarvikemaksu: 12 €, kurssimaksu 10€ Ilmoittautuminen Järvilakeuden kansalaisopistoon 6.5. mennessä.


la 11.5. LUOVA LAUANTAI: äitienpäiväkortit ja -lahjat
NonStop -työpaja klo 10-14. Askarrellaan keväisiä kortteja äideille ja isoäideille sekä pieniä lahjoja.
Tarvikemaksu kortit 4€, lahja 6€


to 6.6. ja la 8.6. KEIJUMAAILMA
Askarrellaan miniatyyrikokoinen keiju, sille keinu sekä ympäristö lyhtyyn tai kahvalliseen koriin. Työssä käytetään paljon luonnonmateriaaleja ja kekseliäisyyttä! Tuo kurssille oma ovellinen lyhty, kori tai tarjotin, johon keijumaailman voi rakentaa. Tarvikemaksu: 12 e sisältää tarvittavat luonnonmateriaalit ja askartelutarvikkeet (liimat, rautalangat, maalit, helmet ja mm. tekokukan keijun hameeksi), kurssimaksu 10€.

Ilmoittautuminen Järvilakeuden kansalaisopistoon 3.6. mennessä.


Tuulia design järjestää kesällä 2019 kaksi käsityö- ja kirppismatkaa Pärnuun. Kesäkuussa yövymme Kylpylähotelli Terviksessä ja elokuussa Hotelli Kurgo Villassa. Molemmilla matkoilla vierailemme useilla kirpputoreilla ja käsityökohteissa, vietämme Kässäiltaa hotellilla tai sään salliessa rannalla Kässäpiknikin merkeissä. Elokuun matka osuu Kiltapäivien aikaan, jolloin käsityöläiset valtaavat kaupungin. Luvassa on iloista, samanhenkistä seuraa ja paljon mielenkiintoista nähtävää!
Ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Varaa paikkasi pian!