Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tulevat työpajat ja tapahtumat

Keväiset Kässämessut netissä 12.-14.4.2024

Olemme mukana Keväiset kässämessut netissä -tapahtumassa. Luvassa on messutarjouksia, arvontaa, uutuuksia ja monenlaista virtuaalista ohjelmaa. Liity messuhalliin Facebookissa.

Ohjelmaa on myös Tuulia designin Facebook -sivulla, joten ota seurantaan sekin.


Ohjelmista jää myös tallenne, löydät tallenteet Kässämessut netissä Facebook -sivulta Videot -otsikon alta.

Taidepäiväkirja -työpaja La 20.4. klo 10-14

Tule mukaan taidepäiväkirjojen maailmaan!

Päivän aikana tehdään harjoituksia, joissa tutustutaan erilaisiin materiaaleihin ja tekniikoihin sekä sommitteluun. Sinulla on käytössäsi meidän pelit ja rensselit, maalit, mankelit, pitsit, kohoaineet, leimasimet, sapluunat - saat tarvittaessa opastuksen kädestä pitäen.

Sopii niin aloittelijalle, kuin jo harrastuksen aloittaneelle. Ota mukaan vanha kirja.


Hinta 25€
Ilmoittaudu: info@tuuliadesign.fi

Maalauskonsertti Ke 24.4. klo 18.00 Kahvila Hanna-täti, Kauhava

Tule nauttimaan Jari Lehtosen akustisesta kitaraesityksestä ja inspiroitumaan musiikista! Maalauskonsertissa ei mitään erityisosaamista tarvita - utelias ja rento asenne riittää. Kitaramusiikki houkuttelee luovuutta esiin eri tunnelmilla aina Andalucialaisesta flamencosta Argentiinalaiseen tangoon. Nautitaan herkulliset leivoskahvit, antaudutaan musiikin vietäviksi ja katsotaan mitä maalauspohjalle syntyy. Koetaan yhdessä ihana elämysten ilta!

Hinta 15 €/hlö
Sisältää akustisen kitarakonsertin ja maalausvälineet. Leivoskahvit lisämaksusta oman maun mukaan.
Varaa paikka täältä: Kauhavan kaupunki

Tapahtuman järjestää yhteistyössä: Kauhavan kaupunki, Tuulia design ja Kahvila-Konditoria Hanna-täti

Menneet tapahtumat:

Lähtisitkö Taidetreffeille itsesi kanssa?

Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai taideosaamista. Utelias mieli riittää. Kohtaamistaide perustuu japanilaisen Clinical Art:n kehittämään metodiin, jossa keskiössä on arvostava kohtaaminen taiteen äärellä, ryhmän kesken sekäitsensä kanssa. Nautimme kaikilla aisteilla estetiikasta ja työskentelytapojen yllätyksellisyydestä. Etenemme ohjatusti selkeissä työvaiheissa, jotta sinä saat rauhoittua nauttimaan omasta luovuudestasi.

Opiskelen Kohtaamistaiteen ohjaajaksi ja tämä koeryhmän prosessi on osa opintojen lopputyötä.

Kokoontumiset: keskiviikkoisin klo 10-15
6.3., 13.6., 20.3. ja 27.3.2024
Taidepäivä sisältää kaksi työpajaa ja välissä eväs/lounastauon.
Ryhmään mahtuu 6 henkilöä.
Materiaalimaksu: 50 €
Osallistuminen edellyttää sitoutumista koko prosessiin
(4 päivää)
Paikka: Tuulia design, Kauhava
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Minna Mäkipernaa, puh. 050 4968 279
info@tuuliadesign.fi

La 9.3. klo 10-13 Taidepäväkirja -kurssi

Sukella kiehtovaan taidepäiväkirjojen maailmaan. Tehdään harjoituksia joissa tutustutaan erilaisiin materiaaleihin ja tekniikoihin, käytössäsi on mahtava työvälineiden ja materiaalien kirjo. Voit myös työstää vapaasti omaa päiväkirjaasi. Ota mukaan vanha kirja.

Hinta 25€
Ilmoittaudu: info@tuuliadesign.fi

Hiihtoloman työpajat

Ke 28.2. POMPOM PUPUPAJA klo 11-15
Askarrellaan pehmoisia pompom pupuja. Alle kouluikäiset vanhemman seurassa. Nonstop työpaja. Hinta: 10 €

Pe 1.3. KORUPAJA, klo 11-15
Askarrellaan korviksia, kaula- ja rannekoruja herkullisen helmibuffetin aineksista, jossa on mm. helmiä, vanerikuvioita ja amuletteja. Alle kouluikäiset vanhemman seurassa. Nonstop työpaja. Hinta 10 €.

La 2.3. TAIDEPÄIVÄKIRJOJEN ABC, klo 10-13
Pulahda kiehtovaan taidepäiväkirjojen maailmaan. Opastamme sinut materiaalien ja tekniikoiden kanssa alkuun omassa ilmaisussasi. Ota mukaan vanha kirja. Hinta 25€. Ilmoittaudu: info@tuuliadesign.fi

Craft Camp Kauhava 10.-11.2. ja 17.-18.2.

Elokuun Craft Camp tuli täyteen eikä tiloihin valitettavasti mahdu isompaa porukkaa, joten järjestämme helmikuussa kaksi leiriä! Molemmat leirit ovat sisällöltään samanlaisia.

Tervetuloa ainutlaatuiselle Luovuudenleirille. Sinun ei tarvitse olla harrastaja tai minkään tekniikan osaaja tullessasi, utelias mieli ja kiinnostus riittää. Yhdessä tutustumme taidetyöskentelyn kautta eri materiaaleihin ja tekniikoihin, joilla saat omaan luovaan tekemiseen uusia ulottuvuuksia. Inspiraatiota ja luovuutta herätellään kaikin aistein, omaa kehoa ja mieltä kuunnellen.


Työpajoissa mm.
Sydämeni ovi -taidetyöskentely. Mille haluaisit avata oven elämässäsi? Annetaan tilaa unelmille ja omalle kasvulle kuvataiteen keinoin. Jospa universumi kuuleekin ja energiat alkavat liikkua hyvään suuntaan. 2-osainen työpaja, joka jatkuu sunnuntaina.

Massojen mystinen maailma. Mitä käytetään mihin ja miksi? Tehdään sekatekniikalla koristeellinen kuviopaperiarkki, joka jatkojalostetaan korteiksi tai taidepäiväkirjaan sivuksi, samalla erilaisiin massoihin tutustuen.

Uniikit printit -gellipainanta. Tutustutaan yksinkertaisiin keinoihin tehdä kiehtovia kuviopapereita gellilevyillä. Printtejä käytetään leirin taidetyöskentelyissä.

Japanilainen kirjan sidonta. Sidotaan kaunis muistivihko käyttäen erilaisia papereita ja taidetyöpajoissa tehtyjä printtejä.

Hiomme vielä ohjelman yksityiskohtia. Päivät sisältävät em. taidepajojen lisäksi moniaistillista virittäytymistä sekä vapaata omaa työskentelyä. Jätämme myös tilaa pienille yllätyksille...

Osta paikkasi leiriltä verkkokaupasta.


Taidepäiväkirja työpajat La 13.1. ja La 20.1 klo 11-14

Onko sun elämä täynnä kirkkaita värejä vai ootko enemmän sellanen maanläheisten sävyjen ystävä? Taidepäiväkurssilla maalataan, roiskitaan, sutataan, leikataan ja revitään. Katsotaan, mitä sieltä mielen syövereistä nouseekaan. Kurssi sopii niin aloittelijalle kuin jo harrastaneelle, rohkeasti mukaan vaan!

Sinulla on käytössäsi meidän pelit ja rensselit, maalit, mankelit,
pitsit, kohoaineet, leimasimet, sapluunat - saat tarvittaessa opastuksen kädestä pitäen.

Hinta: 20 €
Ilmoittautumiset: info@tuuliadesign.fi

Jouluiset Kässämessut Netissä 1.-3.12.

Olemme mukana Jouluiset kässämessut netissä -tapahtumassa. Luvassa on messutarjouksia, arvontaa, uutuuksia ja monenlaista virtuaalista ohjelmaa. Liity messuhalliin Facebookissa.

Ohjelmaa on myös Tuulia designin Facebook -sivulla, joten ota seurantaan sekin.


Ohjelmista jää myös tallenne, löydät tallenteet Kässämessut netissä Facebook -sivulta Videot -otsikon alta.

Suomen Kädentaidot -messut 17.-19.11.2023

Olemme mukana Suomen Kädentaidot -messuilla 17.-19.11.2023. Meidät löydät Käsityökaupunki Kauhavan yhteisosastolta heti C-hallin sisäänkäynnin tuntumasta.

Ihan koko valikoima ei messuosastolle mitenkään mahdu, joten voit halutessasi tehdä tilauksen verkkokaupassa ja valita toimitustavaksi "nouto messuilta". Avaamme tämän toimitustavan muutama viikko ennen messuja.

Oulun kädentaitomessut 14.-15.10.2023

Olemme mukana Oulun kädentaitomessuilla Ouluhallissa 14.-15.10.2023. Meidät löydät osastolta 21/3.

Ihan koko valikoima ei messuosastolle mitenkään mahdu, joten voit halutessasi tehdä tilauksen verkkokaupassa ja valita toimitustavaksi "nouto messuilta".

Seinäjoen käsityömessut 6.-8.10.2023

Olemme mukana Seinäjoen käsityömessuilla 6.-8.10.2023 Seinäjoki Areenalla. Meidät löydät Käsityökaupunki Kauhavan yhteisosastolta B2 heti Kirkkokadun puoleisen sisäänkäynnin vierestä.

Ihan koko valikoima ei messuosastolle mitenkään mahdu, joten voit halutessasi tehdä tilauksen verkkokaupassa ja valita toimitustavaksi "nouto messuilta".

Kässämessut netissä 8.-10.9.

Olemme mukanaSyksyiset kässämessut netissä -tapahtumassa. Luvassa on messutarjouksia, arvontaa, uutuuksia ja monenlaista virtuaalista ohjelmaa. Liity messuhalliin Facebookissa.

Ohjelmaa on myös Tuulia designin Facebook -sivulla, joten ota seurantaan sekin.