Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tulevat kurssit ja tapahtumat

Tervetuloa Tuulia designiin askartelemaan aina auringonlaskuun saakka! Kesäkauden päätteeksi vietämme hauskaa Käsityö Yökerho-iltaa kiehtovien askarteluprojektien parissa. Nautitaan hyvästä seurasta, huonoista jutuista ja pimenevästä illasta. Vielä on tunnelmallinen pihaverstaskin käytössä!

Kylän komein luuta

Tuunaa servettitekniikalla itsellesi kylän komein luuta. Meiltä löytyy

tähän ihan kaikki; katuharja, servetit, maalit, lakat ja kyseenalaiset neuvot. Voit halutessa kietaista varteen vielä juuttinarua otteen pitimiksi. Kyllä lakastessa hymyilyttää ihan eritavalla kun luuta on tuunattu juuri omaan makuun!

Kiehtova kohomaalaus

Struktuurimaalaus, pastamaalaus, kohomaalaus..... no... tehdään mössö
(= ruokasooda + akryylimaali + liima) ja maalataan sillä! Voi miten kiehtovia pintoja sillä saakaan. Ja älä yhtään sano ettet osaa piirtää... Meillä on sapluunoja!
Voit valita maalaatko canvas- vai vaneripohjalle. Kaikki materiaalit ja työkalut saat täältä.

Kahvikuppikynttilät

Ota mukaan 3-4 kuppia, joihin voit valaa omat kynttilät. Näillä pärjää hetken sitten kun sähköt katkaistaan. Sinulle on varattu ½ kg kynttilämassaa ja riippuu kuppikoosta (astian) moneenko massa riittää. Meillä on sydänlangat, kynttilävärejä ja eteerisiä tuoksuja, joilla voit "maustaa" omasi.
Huomioithan, että kupin/lasin tulee olla ylöspäin avautuva, ei esim. lastenruokapurkki.

Mastonin Tuunausteltta

Ota mukaan oma pienesine esim. lyhty, taulunkehykset, jakkara, pesusoikko... Ei halvaannuta vaikka homma vähän vaatisi puukässä otetta. Esimerkiksi jos haluat vaikka uudistaa tylsän emännänjatkon (porrasjakkaran) niin ruuvataan irti askelmat, maalaat jalat ja askelmat halutuilla väreillä ja ruuvataan takaisin. Ei siinä sitte kauaa...
Kaupallinen yhteistyö Maston Oy.

Eikö joku homma oikein nappaa?

Kaapit jo täynnä kynttilöitä? Jos haluat vaihtaa jonkun sisällön toiseen - sekin käy. Täällä keskitytään mukavaan puuhailuun ja voidaan kyllä leipoa sulle oma "fantasia pizza".

Hinta 65 €/hlö

Ilmoittautumiset: info@tuuliadesign.fi

Varaa paikkasi pian, sillä niitä on rajoitetusti!

Hinta sisältää työpajat materiaaleineen (ks. työpajojen kohdalta
tarkemmin), Herkkubaarin suolaiset ja makeat tarjoilut sekä Mocktailbaarin
virvokkeet. Eihän sitä muutoin jaksa!Menneet tapahtumat:

Tervetuloa viettämään kivaa päivää askartelun ja käsitöiden merkeissä tänne Tuulia designiin. Taannoin eräs nainen osallistui työpajaan ja huokasi leveästi hymyillen, että "Ajatella! Sain viettää päivän mukavassa seurassa ja unohdin kaikki maalliset murheet ja vain nautin käsillä tekemisestä!" Siitä se ajatus sitten lähti.... Vietetään Murheenkarkotuspäivä! Ei meille ole väliä mitä haluat tehdä. Tule tänne ja kaivetaan työkalut ja tarvikkeet esiin! Jos haluat kokeilla servettitekniikkaa, hyttyskynttilöiden tai saippuan valamista, virkata pipoa, askarrella koruja... kaikki käy. Välillä voit huilata kiikkutuolissa ja nauttia vaikka JuhlaMokan!

Vain materiaalimaksu.
PS. Ota mukaan omat harjat ja/tai kahvikupit (kynttilöille)

Kauhavan Kädentaitoviikko 13.-18.6.2022

Kauhavan Kädentaitoviikko tarjoaa harrastajille ja kädentaidoista kiinnostuneille mielenkiintoisen kattauksen kursseja, työpajoja, työnäytöksiä ja kulttuuriohjelmaa.

Löydät koko viikon ohjelman täältä:
https://www.kauhava.fi/kadentaitoviikko

Ilmaisia myyntipaikkoja Tuulia designin pihassa!
Perjantaina klo 15 -> ja lauantaina klo 10-14 voit tulla ilmaiseksi myymään tuotteitasi Tuulia designin pihaan. Tarvitset oman myyntipöydän ja muut rakenteet. Lisätiedot ja ilmoittautumiset info@tuuliadesign.fi

Jyväskylän Kädentaitomessut 2.-3.4.2022

Olemme mukana Jyväskylän Kädentaitomessuilla 2.-3.4.2022 Jyväskylän Paviljongissa. Osastomme on C22/3 ja sijaisee aivan taitokahvilan läheisyydessä.

Lisätietoa messuista löydät täältä.

Koska koko myymälä ei mitenkään mahdu messuille mukaan, voit halutessasi tehdä tilauksen verkkokaupassa ja valita "Nouto Jyväskylän messuilta" jolloin keräämme tilauksesi messuille mukaan. Tämä vaihtoehto avataan verkkokauppaan lähempänä messuja.

Keväiset kässämessut netissä 11.-13.3.2022

Olemme mukana Keväiset kässämessut netissä -tapahtumassa. Luvassa on messutarjouksia, arvontaa, uutuuksia ja monenlaista virtuaalista ohjelmaa.

Liity messuhalliin Facebookissa.

Ohjelmaa on myös Tuulia designin Facebook -sivulla, joten ota seurantaan sekin.