Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tulevat kurssit ja tapahtumat

La 1.4. klo 11-14 PomPom Pupupaja

Askarrellaan suloisia pehmoisia pupuja tupsuvekottimilla erivärisistä langoista. Puput viimeistellään pitkillä korvilla, kuonolla ja tupsuhännällä.


NonStop -työpaja eli tule kun ehdit. Ei tarvita ilmoittautumista.

Aikuinen, tulethan alle kouluikäisen kanssa työpajaan yhdessä.
Materiaalimaksu 5 €/pupu.

Akvarelli Taidetuokio

Lauantaina 22.4. klo 10-13

Tutustumme akvarellimaalaukseen kuvataiteilija Carina Puhton opastuksella. Harjoitusten päätteeksi maalaamme pienen taulun sekä korttiaihioita äitienpäivä ja kesän juhlat mielessä. Et tarvitse aiempaa osaamista ja kaikki tarvittavat välineet ja materiaalit on kurssilla käytössäsi.

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka:

  • haluat tutustua akvarellimaalaukseen, mutta et tiedä mistä aloittaa
  • olet harrastanut akvarellimaalausta, mutta kaipaat lisää ideoita ja vinkkejä
  • olet jo kokenut maalari, mutta etsit inspiraatiota
  • haluat tulla pitämään hauskaa väreillä ja vedellä, tuunata taidepäiväkirjaasi tai saada lisämaustetta askarteluun

Ilmoittautumiset pe 14.04.2023 mennessä:
sähköpostitse info@carinansivellyksia.fi tai
tekstiviestillä numeroon 040 7090 253

Hinta 59 €

Kauhavan Kädentaitoviikko 12.-17.6.2023

Kauhavan Kädentaitoviikon aikana Kauhava täyttyy kaikenlaisesta kädentaito- kulttuuri- ja taideohjelmasta.

Tuulia designissa pääset osallistumaan kursseille joka päivä. Viikko huipentuu perjantain KäsityöYökerhoon sekä myymälän pihaan rakentuvaan Kässäkylään.

Tarkempi ohjelma julkaistaan ihan pian.
Ota seurantaan Kauhavan Kädentaitoviikko Facebookissa ja Instagramissa niin tiedät mitä kaikkea viikon aikana tapahtuu.

Menneet tapahtumat:

Keväiset kässämessut netissä 17.-19.3.2023

Olemme mukana Keväiset kässämessut netissä -tapahtumassa. Luvassa on messutarjouksia, arvontaa, uutuuksia ja monenlaista virtuaalista ohjelmaa. Liity messuhalliin Facebookissa.

Ohjelmaa on myös Tuulia designin Facebook -sivulla, joten ota seurantaan sekin.

Taidepäiväkirja -kurssi

ke 1.3. klo 18-20.30 ja la 4.3. klo 10-15

Keskiviikkona 1.3. perehdytään mistä Taidepäiväkirja tekemisessä on kyse. Sopii erityisesti aloittelijoille, sillä illan aikana tutustutaan erilaisiin materiaaleihin ja tekniikoihin, sekä niiden yhdistelyyn ja tehdään muutama harjoitustyö. Ilta on tarpeellinen lämmittely lauantaille ja kurssipäivien välissä on tarkoituksella muutama päivä, että ehdit sulatella asiaa ja saat enemmän irti lauantain kurssiosuudesta.
Ohjaajina Tuulia designin Minna & Hanna.

Lauantaina 4.3. sukelletaan kuvallisen ilmaisun monipuoliseen maailmaan Artjournal-harrastajan Sari Kauppilan ohjauksessa. Teemme useita harjoitustöitä erilaisilla tekniikoilla, joilla pääset alkuun oman kuvallisen ilmaisun kanssa. Sarin töitä voit etukäteen ihastella Instagramissa @sari_k_ .

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa oman taidepäiväkirjan, rentoutua kuvataiteen parissa ja etsit omaan kuvalliseen ilmaisuun inspiraatiota ja keinoja. Kurssi antaa runsaasti ideoita ja tutustuttaa eri tekniikoihin. Osassa töistä hyödynnetään erilaisia kierrätysmateriaaleja ja ihan perus askartelutarvikkeita. Kurssi antaa runsaasti ideoita myös korttiaskarteluun sekä askarteluryhmiä ohjaaville. Et tarvi aiempaa osaamista, sinun ei tarvitse olla taiteen harrastaja, eikä mestari millään osa-alueella.

Voit tulla paikalle tyhjin käsin tai oman kirjan kanssa (joku vanha käytetty kirja on oikein hyvä pohja omalle taidepäiväkirjalle).

Hinta:
49 €
molemmat päivät
39€ pelkkä lauantai 4.3.

Ilmoittautumiset: info@tuuliadesign.fi

Pe 3.3. klo 11-16 Hiihtoloman Korupaja

Koko perjantain myymälässä katettuna korubuffet!Laitetaan tarjolle ihania helmiä ja vanerisia kuvioita. Tee rannekoru helmistä tai korvakorut sydämistä tai erilaisista vanerikuviosta jotka voit halutessasi maalata.


Non Stop -työpaja klo 11-16, tule silloin kun sinulle sopii.

Materiaalimaksu 5€ / koru.

La 25.2. Lankarulla korut

Askarrellaan pienistä puisista lankarullista korvikset, kaulakoru tai vaikka avainkaulakoru. Lankojen ja helmien väreissä sekä korutarvikkeissa on valinnanvaraa. Vintage etiketeillä lankarulliin saadaan vanhanajan tunnelmaa.

Nonstop työpaja klo 11-14. Tule kun ehdit.
Materiaalimaksu 8-15 €.

To 23.2. klo 14-17 Kuvansiirto työpaja

Tule kokeilemaan kuvansiirtoa helpolla tekniikalla. Voit kuvioida itsellesi pienen A5-kokoisen huoneentaulun nahkaripustimella, vanerisen postikortin ja penaalin. Meillä on valmiina peilikuvaksi käännettyjä vintage kuvia, tekstejä ja aforismeja.

Nonstop työpaja klo 14-17.

Tarvikemaksut:
10 € /taulu ripustimella
5 €/ penaali
4 €/vanerinen postikortti

La 18.2. Kuvansiirto puulle & kankaalle

Tule kokeilemaan kuvansiirtoa helpolla tekniikalla. Voit kuvioida itsellesi pienen A5-kokoisen huoneentaulun nahkaripustimella, vanerisen postikortin ja penaalin. Meillä on valmiina peilikuvaksi käännettyjä vintage kuvia, tekstejä ja aforismeja.

Nonstop työpaja klo 11-14.

Tarvikemaksut:
10 € /taulu ripustimella
5 €/ penaali
4 €/vanerinen postikortti

KässäYstävien ilta 14.2. klo 18-21

Pääset kokeilemaan kuvansiirtoa puulle, jossa tulostettu kuva siirretään vanerille. Askarrellaan pieni vanerinen sisustustaulu ja vanerikortti. Vaihtoehtoina on ihania vintagekuvia, joista voit valita mieleiset.

Korupajassa voit tehdä kauniin nahkanyöri rannekorun tai helmirannekorun ja upeat vanerikorvakorut itselle tai lahjaksi ystävälle.
Jaksamisesta pitää huolen Tuulia designin tyyliin katettu runsas Kaakaobaari, josta lisukkeet ei lopu! Viimeistele kuuma kaakao viiksivaahdolla ja ripottele päälle ilonsiemeniä. Lisäksi tarjolla pientä suolaista ja makeaa naposteltavaa.

Hinta 49€
sis. materiaalit kuvansiirtoon, rannekoruun ja korviksiin sekä kaakaobaarin.
Ilmoittautumiset: info@tuuliadesign.fi

La 11.2. Suloiset silmukkamerkit

Tule tekemään oman näköiset silmukkamerkit ja säilytysrasia niille. Katamme tarjolle mitä kauniimpia jadehelmiä ja amuletteja, joista saat askarrella kuusi silmukkamerkkiä. Lisäksi askarrellaan kaunis neulekuosinen rasia sillmukkamerkkien säilyttämiseen.


Non Stop työpaja klo 11-14, tule silloin kun sinulle sopii!


Materiaalimaksu 10€.

Sydämellinen korupaja 4.2. klo 11-14

Tule tekemään sydämellisiä koruja Tuulia designin non stop työpajaan la 4.2.2023 klo 11-14.
Korubuffettiin katetaan materiaalit sydän korvakoruihin, kaulakoruun ja rannekoruihin. Valitse mieluisin tai tee lahjat vaikka koko ystäväpiirille!

Materiaalimaksu:
Helmirannekoru 6€
Lempi rannekoru 8,90€
Sydän kaulakoru 10€
Sydän korvakorut 5€

Jouluiset kässämessut netissä 2.-4.12.2022

Olemme mukana Jouluiset kässämessut netissä -tapahtumassa. Luvassa on messutarjouksia, arvontaa, uutuuksia ja monenlaista virtuaalista ohjelmaa. Liity messuhalliin Facebookissa. Ohjelmaa on myös Tuulia designin Facebook -sivulla, joten ota seurantaan sekin.


Suomen kädentaidot -messut Tampere, 18.-20.11.2022

Olemme mukana Suomen kädentaidot -messuilla Tampereella 18.-20.11.2022. Löydät meidät C-hallista läheltä sisäänkäyntiä, osasto nro C221.

Lahjattomien Pikkujoulut 9.12. klo 18-23

Tervetuloa rentoutumaan hauskaan joululahjapajaan! Erityistä osaamista et tarvitse, into ja uteliaisuus riittää. Keskitymme lystinpitoon helppojen ja nopeasti valmistuvien käsitöiden parissa, huonojen juttujen ja hyvien herkkujen siivittämänä.

Alkuillasta verrytellään rullailemalla mehiläisvahakynttilöitä ennen kuin siirrymme illan päänumeroon - kolmen PITSI-valokuusen ompeluun! Kyllä KOLMEN, mutta ei paniikkia... Puukehikoihin kieputetaan valosarja ja ommellaan päälle kolmion mallinen pitsihuppu. Värivaihtoehdot: valkoinen, ruskea, okra, musta ja harmaa.

Kuusi-urakan jälkeen jäähdytellään tekemällä joulukortteja. Voit mankeloida BigShotilla tai ole reilusti poropeukalo ja leimaile porot omalla peukulla! Illan kruunaa Rusetti-hiuspannan askartelu.

Virkistystä voi ammentaa pitkin iltaa jouluisesta DIY-buffetista ja mocktailbaarista. Piparitaikinan paistaminen vohveliraudalla on muuten hauskaa ja herkullista!

Illan hinta: 79 €/hlö
Sisältää: em. käsityöt, buffetin herkut, vertaistuen ja kyseenalaiset neuvot.
PAIKKOJA RAJOITETUSTI. Varaa omasi pian!
Ilmoittautumiset: info@tuuliadesign.fi

Tervetuloa viettämään kivaa päivää askartelun ja käsitöiden merkeissä tänne Tuulia designiin. Taannoin eräs nainen osallistui työpajaan ja huokasi leveästi hymyillen, että "Ajatella! Sain viettää päivän mukavassa seurassa ja unohdin kaikki maalliset murheet ja vain nautin käsillä tekemisestä!" Siitä se ajatus sitten lähti.... Vietetään Murheenkarkotuspäivä! Ei meille ole väliä mitä haluat tehdä. Tule tänne ja kaivetaan työkalut ja tarvikkeet esiin! Jos haluat kokeilla servettitekniikkaa, hyttyskynttilöiden tai saippuan valamista, virkata pipoa, askarrella koruja... kaikki käy. Välillä voit huilata kiikkutuolissa ja nauttia vaikka JuhlaMokan!

Vain materiaalimaksu.
PS. Ota mukaan omat harjat ja/tai kahvikupit (kynttilöille)

Kauhavan Kädentaitoviikko 13.-18.6.2022

Kauhavan Kädentaitoviikko tarjoaa harrastajille ja kädentaidoista kiinnostuneille mielenkiintoisen kattauksen kursseja, työpajoja, työnäytöksiä ja kulttuuriohjelmaa.

Löydät koko viikon ohjelman täältä:
https://www.kauhava.fi/kadentaitoviikko

Ilmaisia myyntipaikkoja Tuulia designin pihassa!
Perjantaina klo 15 -> ja lauantaina klo 10-14 voit tulla ilmaiseksi myymään tuotteitasi Tuulia designin pihaan. Tarvitset oman myyntipöydän ja muut rakenteet. Lisätiedot ja ilmoittautumiset info@tuuliadesign.fi