Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Myymälä on avoinna:
Ma - Pe 10 - 17
La 10 - 14


Tuulia design Oy
Kauppatie 89
62200 KAUHAVA

S-posti: info@tuuliadesign.fi

Puhelin:
Minna Mäkipernaa puh. 050 496 8279
Hanna Keskinen puh. 050 302 7766

Y-tunnus: 2956430-1

Tulosta Käsityöläisen Aarrekartta tästä.

Liity Tuulian KäsityöKlubiin!

Liittyessäsi saat noin kerran kuukaudessa sähköpostia tuoteuutuuksiin, ideoihin, tarjouksiin ja kampanjoihin liittyen. Liittyminen ei maksa mitään eikä edellytä ostoja. Irtisanoutumiseen riittää sähköposti-ilmoitus ja poistamme sinut listaltamme.
Ei siis velvollisuuksia - vain mielenkiintoista käsityöpostia!

Liity täällä.

Etsimme jälleenmyyjiä

Haluaisitko ottaa valikoimiisi Tuulia designin hauskoja tarvikepaketteja? Osa tarvikepaketeistamme on nyt tarjolla myös jälleenmyyjille.

Ota yhteyttä sähköpostitse ja lähetämme sinulle tukkuhinnaston.

info@tuuliadesign.fi

Puotirundi tarjoaa yhdellä sivustolla ison määrän erilaisia puoteja ympäri Suomea. Yksilöllisiä puoteja ympäri Suomen, useissa puodeissa on myös kahvila ja osalla majoitustoimintaa.
Etis hakutoiminnoilla omalta reitilläsi tai tietyltä alueelta puodit. Lisäksi voit tehdä rajauksia maakunnan tai toimialan mukaan, voit löytää esimerkiksi kaikki käsityöpuodit Etelä-Pohjanmaalta. Löydä ihmeellisiä yllätyksiä, persoonallisia tuotteita, puheliaita puodinpitäjiä, kauniita puoteja, herkullisia kahviloita ja mukavia lomareittejä.
Puotirundi on iloinen matka inspiroitumaan uusimmista sisustusideoista ja kauniista maisemista, nauttimaan kahviloiden herkuista ja puodinpitäjien parhaista vinkeistä!
Aloita oma Puotirundisi täältä.