Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ILMAISET ASKARTELUOHJEET

KALAJUTTU

Tarvitset: vessapaperihylsyjä, Plus Color askartelumaalia, sakset, sivellin, magneetteja , liimaa, puuvillalankaa, parsinneula, 20mm silmiä, keppi ja metalliprikka.

HEI ME LENNETÄÄN -lentokoneet

Tarvitset: puisia pyykkipoikia, jäätelötikkuja, mini puutikkuja, Plus Color askartelumaalia, pieniä nappeja, kuumaliimaa, sivuleikkurit.

KAARNAVENEET

Tarvitset: kaarnaa, puunpala, puukeppi, kangasta, koristenauhaa, juutti- tai puuvillanarua, kuumaliimaa, sakset, puukko ja porakone.

ELÄMÄN PALAPELI

Tarvitset: Kuutiopalapelin, tulostettuja valokuvia, servettilakkaa, Plus Color akryylimaalia, sakset, sivellin ja askarteluveitsi.

MUISTOJEN HELMINAUHA

Tarvitset: käsittelemättömiä puuhelmiä, puisia pyykkipoikia, organzanauhaa, Plus Color akryylimaalia ja sivellin.

Saatavana myös tarvikepaketti.

KÄPYPALLO

Tarvitset: käpyjä, styroxpallon, Plus Color akryylimaalia, koristehavuja ja -marjoja, pahvirenkaan, juuttinauhaa ja -narua, pensselin, sivuleikkurit ja kuumaliimaa.

PAINETAAN PERUNALLA

Tarvitset: perunoita, askarteluveitsen, leikkuulaudan, pieniä piparimuotteja, Textil Color solid -kangasvärejä, Textile marker -tekstiilitusseja, leveä- ja kapeakärkisen siveltimen, kertakäyttölautasen, suojapaperin työn alle, silityslaudan ja -raudan ja puuvillatekstiilin tai tiskirätin.

LANKARULLAKORVIKSET

Tarvitset: minilankarullia, muliinilankaa, korvakorukoukkuja, korupiikkejä, kalotteja, yleis-/puuliimaa ja pyöröpihdit

POMPOM TIPUT

Tarvitset: keltaista lankaa, tupsulaite tai pahvikiekko, höyheniä, punaista askarteluhuopaa, rautalankaa, liimaa, sakset ja pihdit.

MEHILÄISVAHAKÄÄREET

Tarvitset: mehiläisvahaa, puuvillakangasta, harkkosakset, silitysraudan- ja laudan ja leivinpaperia.

TIMANTTIVARJOSTIN

Tarvitset: varjostinkehikon, puuvillanauhaa, 2-puoliteippiä, siimaa, timantteja, muovihelmiä ja ompelutarvikkeet

TUIKKUKUPPI

Tarvitset: Fimo -massaa, 10cm styroxpallon, Inka Gold -maalia, levityssienen, nailonsukan / sukkahousut, veisen ja juomalasin.