Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Laukut, kukkarot, pussukat

Tarvikepaketit laukkuihin, kukkaroihin ja pussukoihin. Laukkujen tarvikepaketit ovat olleet suosituimpia pakettejamme. Pohjalevy pitää laukun kauniin ryhdikkäänä eikä pohja pussita ja tarvikepaketit sisältävät sekä kauniit että laadukkaat yksityiskohdat.

Tuulia Designin tarvikepaketit sisältävät nimensä mukaisesti kaikki työhön tarvittavat tarvikkeet oikein mitoitettuina sekä kuvallisen ohjeen. Tarvikepaketti on siis juuri sopiva tee-se-itse käsityö ihan kenelle vaan. Enää ei tarvitse ostaa materiaaleja kilo- ja metrikaupalla jos tarve onkin pienempi, sillä tarvikepaketti sisältää juuri oikean määrän materiaaleja. Virkkaus- ja neulepaketeissa on huomioitu 20% käsialavara.

Tarvikepaketteja löytyy monille eri tekniikoille. On mieluisin käsityötekniikkasi sitten ompelu, virkkaus, neulonta, askartelu tai puutyöt niin tarvikepaketeistamme löytyy varmasti mieluisa vaihtoehto.
Tarvikepaketit sisältävät kuvallisen ohjeen, joten ohjetta on helppo seurata ja kynnys käsityön harrastamiseen on mahdollisimman alhainen. Helpoimmilla tarvikepaketeilla myös aloittelijakin onnistuu varmasti. Eikä hätää jos tarvikepaketin kanssa tulee tenkkapoo, me kyllä autamme joko paikan päällä myymälässä tai vaikka puhelimitse!

Kaikki tarvikepakettimme ovat omaa tuotantoa aina suunnittelusta tarvikepakettien pakkaamiseen asti. Meiltä kahdelta käsiöihin hullaantuneelta teille samanhenkisille.

Mallien kaupallinen hyödyntäminen on kielletty.

Tuotteita yhteensä 26 kpl