Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Verkkokauppa

materiaalitt_kuvake_web.jpeg tarvikepaketit_kuvake_web.jpeg valmistuotteet_kuvake_web.jpeg
MATERIAALIT & TYÖKALUT TARVIKEPAKETIT HANDMADE VALMISTUOTTEET

MATERIAALIT & TYÖKALUT

Ontelokuteet, rautalangat, napit, kassinkahvat ym. Valikoimassa joitakin erikoisuuksiakin mm. rakennusmateriaaleja askartelijan mittakaavassa.

TARVIKEPAKETIT

Tuulia designin tarvikepaketeilla pääsee aloittelijakin matkaan. Paketista löytyy olennaiset materiaalit. Erityisesti on panostettu työohjeisiin, joissa työn eteneminen on vaihekuvin havainnollistettu. Mallien kaupallinen hyödyntäminen on kielletty.

HANDMADE - VALMISTUOTTEET

Aina ei kaikkea tarvitse tehdä itse. Käsintehdyllä tuotteella on aina tarina ja se on ainutlaatuinen lahja. Tuotteet saattavat olla yksittäiskappaleita. Koska täällä istuu vain yksi nainen koukkunsa kanssa, ymmärtänet että toimitusaika saattaa olla pidempi kuin verkkokaupan tuotteilla normaalisti. Valikoima tulee laajenemaan, kunhan sivujen päivitykset etenevät.

TUKKUMYYNTI

Huomio opettajat, ohjaajat ja jälleenmyyjät. Pystyn myymään tuotteitani edullisemmin tukkuerissä. Ota suoraan yhteyttä tuuliadesign@netikka.fi tai 050-4968 279.

MYYMÄLÄ

Myymälässäni Kauhavalla Kauppakeskus Vallesmannissa on myynnissä tuotteita, jotka kaikki eivät näy verkkokaupassa. Esim. korutarvikkeita on laaja valikoima, valmistuotteita (mm. laukkuja, koreja, tohveleita, mattoja) ja lukuisia erikoistarvikkeita askarteluun ja käsitöihin. Tervetuloa! .