Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Gel Press -gellipainanta levy 20,3 x 25,4 cmGel Press on geelimäinen levy painotöihin, jolla voi tehdä upeita monotypia printtejä paperille, pahville ja kankaalle. Suositellaan käytettäväksi vesiliukoisten akryylivärien tai tekstiilivärien kanssa. Musteiden käyttöä kannattaa välttää, sillä ne värjäävät levyn.

Levitä geelilevylle ohut maalikerros telalla levittäen (5-6 herneen kokoista maalinokaretta riittää). Voit käyttää eri värejä yhtäaikaa. Tee maaliin kuvioita eri esineillä, kammalla, sapluunoilla, leimasimilla, langalla, kuplamuovilla tai kasvin osilla. HUOM: Älä käytä kuviointiin teräviä välineitä (hammastikku, harukka, veitsi, sakset tms.), jotka voivat rikkoa geelilevyn pinnan.

Vedosta työ painamalla paperi maalin päälle, hiero paperia kädellä kevyesti ja nosta irti levystä. Jos käytit maalia runsaasti, voit ehkä saada levystä vielä toisen ns. "haamuvedoksen". Sopivan maalin määrän oppii kokeilemalla.

Puhdistus: Levyn reunoihin jää usein maalia ja sen voi puhdistaa miedolla pesuaineella. Kovempiin tahroihin voit käyttää käsidesiä. Gellipainannan harrastajat eivät välttämättä pese levyä lainkaan joka välissä vaan nauttivat reunoista irtoavien maalinjämien "grungesta" tyylistä. Ajanmittaan levy muuttuu mattapintaiseksi ja sameaksi, mutta se ei vaikuta sen käyttöön lainkaan.

Säilytys: Säilytä puhdistettua levyä sen suojakalvojen välissä, tasaisella alustalla ja huoneen lämmössä.

Levyn koko: 20,3 x 25,4 cm, paksuus 1 cm
Valmistettu mineraaliöljyseoksesta. Ei sisällä lateksia tai eläinperäisiä aineita.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Gel Press -gellipainanta levy39.90 €
Gel Press -gellipainanta levy + maalitela45.90 €