Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kesäinen Craft Camp 16.-18.7.2024Tervetuloa ainutlaatuiselle Luovuudenleirille. Tällä leirillä lumoudutaan luonnosta kokonaiset kolme päivää. Sinun ei tarvitse olla harrastaja tai tekniikoiden osaaja tullessasi, utelias ja avoin mieli riittää. Yhdessä tutustumme taidetyöskentelyjen kautta eri materiaaleihin ja tekniikoihin, joilla saat omaan luovaan tekemiseen uusia ulottuvuuksia. Kesä tulee askartelupöydälle ja käytämme työskentelyissä paljon luonnon materiaaleja. Inspiraatiota ja luovuutta herätellään kaikin aistein, omaa kehoa ja mieltä kuunnellen.


Työpajoissa mm.

Minun käteni, minun sydämeni Herätellään omia ajatuksia sekä kehoa ja laskeudutaan luovuuden lähteille.

Omilla jäljillä -taidetyöskentely. Omaan kuvaan pohjautuva A3-kokoinen teos, jossa pohditaan millaisen jäljen jätämme nyt ja tulevaisuudessa. Käytämme omaa kädenjälkeä osana prosessia. Tutustutaan samalla erilaisiin tekniikoihin, maaleihin ja massoihin.

Ihanasti liemessä. Keitellään väriliemet luonnon raaka-aineista, joita käytetään mm. paperin värjäämisessä.

Paperibileet! Valmistetaan itse paperia, värjätään ja somistetaan sitä mm. kukan terälehdillä.

Kukkapaja Ikuistetaan luonnon kukkia omiin töihin vasaroimalla, mankeloiden ja luonnonväreillä maalaillen.

Maailmani -taidetyöskentely. Miltä näyttää minun Kotimaa, Työmaa ja onko kartallani Unelmaa? Arvostetaan elettyä elämää ja annetaan tilaa unelmille kuvataiteen keinoin. Tehdään sekatekniikkatyönä Minun Maailmani -kartta.

Uniikit printit -gellipainanta. Tutustutaan yksinkertaisiin keinoihin tehdä kiehtovia kuviopapereita gellilevyillä. Käytämme myös kasveja, luonnon omia leimasimia. Printtejä käytetään myöhemmissä taidetyöskentelyissä.

Japanilainen muistivihon sidonta. Sidotaan kaunis muistivihko käyttäen itsetehtyjä papereita ja taidetyöpajoissa tehtyjä printtejä.

Maalauskonsertti. Ihana kesäilta ja haitarimusiikki on inspiraationa taidepäiväkirjan aukeaman maalauksessa.

Hiomme vielä ohjelman yksityiskohtia. Osa ohjelmasta tapahtuu pienryhmissä. Päivät sisältävät myös moniaistillista virittäytymistä sekä ihan vapaata työskentelyä. Jätämme myös tilaa pienille yllätyksille...

Ota mukaan oma pöytävalo ja avoin mieli. Paras varustus on rennot sisä- ja ulkovaatteet. Ja rapatessa roiskuu, joten essukin on tarpeen! Pääasia, että sinulla on hyvä olla. Taidepäiväkirja tai vanha kirja, jonka voi sellaiseksi tehdä. Voit luonnollisesti ottaa mukaan myös omia askartelutarvikkeita ja välineitä.

Ennen leiriä:
- Tee itsellesi nimikyltti. Tutustumme toisiimme helpommin, kun nimi on reilusti näkyvissä (vaikka tussilla maalarinteippiin, ei paineita).
- Lähetä meille oma kuva osoitteeseen info@tuuliadesign 8.7. mennessä. Käytämme omakuvaa taidetyöskentelyssä leirillä. Me käsittelemme ja tulostamme kuvan työskentelyyn sopivaksi etukäteen ja tuomme ne leirille.
- Tutustu Taidepäiväkirjaan jos et vielä ole aloittanut sellaista. Katso ohjevideo täältä.

Majoitus: Majoitus ei kuulu leirin hintaan. Voit varata majoituksen Lentohotellin nettisivuilta. Koodilla CRAFT24 saa 10 % alennuksen huoneiden hinnoista. Lentohotelli tarjoaa hostel- ja hotellitason majoitusta. Aamiainen sisältyy aina hintaan. Myös caravan-majoitus on mahdollista. Lentohotellilta on 800m kävelymatka Upseerikerholle.
Upseerikerhon yläkerrassa on muutama huone yhteiskeittiöllä ja pesutiloilla. Upseerikerhon huoneiden varaus tulee tehdä suoraan puhelimitse Lentohotellilta 050 463 7515.

Leirin hintaan sisältyvät ruokailut:
Tiistai: tulokahvit, pizzabuffet, mocktail & snackbaari
Keskiviikko: lounas jälkiruokakahveineen, tortilla-ilta, mocktail & snackbaari
Torstai: lounas jälkiruokakahveineen

Leirin ohjaajina toimii:
Sari Kauppila, Sari´s Artsy Corner. IG: @sari_k_
Minna & Hanna Tuulia designista IG: @tuuliadesign

Craft Camp -leiri 275 € sisältää:
Kaiken ohjelman sekä taidetyöskentelyssä käytettävät materiaalit ja työkalut.
Valmiiksi suojatun pöytäpaikan salissa.
Kaikki ym. ruokailut ja juomailut.

Paikka: Upseerikerho, Lentokentäntie 29, Kauhava

Kuljetukset: Junalla saapuville/lähteville ilmainen kuljetus Kauhavan asemalta Upseerikerholle, kun aikatauluista ilmoittaa järjestäjälle erikseen (info@tuuliadesign.fi).

Aikataulu:
Alkaa tiistaina 16.7. klo 12.00
Päättyy torstaina 18.7. noin klo 15.00

VARAUS: Kun maksat leirin verkkokaupassa on sinulla paikka leirillä. Valitse toimitustavaksi "Sähköposti", jotta pääset maksamaan kurssin. 

INFO: Paikan varanneille lähetetään sähköpostilla yksityiskohtainen leiri-info lähempänä tapahtumaa.

Hinta:275.00 €