Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Messumömmöt

Messutarjous perus "mömmöistä", joilla pääset alkuun vaikka taidepäiväkirjan teossa. Setti sisältää gesson, struktuuripastan ja servettilakan.

Gesso 100 ml
Valkoinen vesipohjainen gesso maalausalustojen, kankaan, puun, jne. pohjustamiseen. Antaa paremman tarttuvuuden vesipohjaiselle pintamaalille tai efektiaineille ja toimii hyvin esim. taidepäiväkirjan sivujen pohjamaalina.

Struktuuripasta 100 ml
Hienojakoinen valkoinen pasta kohokuviointien tekemiseen erilaisille pinnoille vapaalla kädellä tai sapluunan avulla. Käytä sellaisenaan tai sävytä Plus Color askartelumaalilla. Levitä pastaa palettiveitsen avulla ja sapluunaa käyttäessä vedä aina samansuuntaisesti. Sopii esim. puulle, pahville, canvakselle ja paperille. Soveltuu Art Journaliin tai sekatekniikalle.

Decoupagelakka 100 ml
Korkealaatuinen servettilakka, joka sopii mm. paperille, puulle, pahville jne. Levitä lakkaa ensin pinnalle, jolle servetti tulee. Aseta sitten varovaisesti päälle servetin päällimmäinen kerros ja levitä lakkaa vielä toinen kerros servetin päälle. Voidaan käyttää sekä lakkana että liimana. 

Tarjous voimassa 9.-14.4.2024. Norm. 17,75€.

Hinta:17.75 €